שריר קופץ מתחת לחזה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

05/08/2014 | 10:31 | מאת: עודד

שלום רב מזה כמה שבועות יש לי תחושה של שריר שקופץ מתחת לחזה קרוב יותר לצד ימין. מעין עוויתות כאלה. זה יכול להמשך כמה שעות ולהפסיק למס' ימים. אודה להתייחסותך האם התופעה מוכרת והאם יש לדאוג ממשהו. בן 50 נוטל מידי יום כדור חומצה פולית. תודה !

10/08/2014 | 18:19 | מאת: קרן

סביר להניח שזה שריר תפוס , אולי בלילה אתה ישן יותר על הצד הזה, או שהרמת משהו או ספורט תעשה תרגילים לאזור החזה והכתפיים בלי משקולת ובעיקר מתיחות קומפלקס B ומגבנזיום עוזר להתכווצויות שרירים ולבעיות ניורולוגית

מנהל פורום רפואת משפחה