דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

04/08/2014 | 19:02 | מאת: טל

ביום שישי החלתי לחוש כאבים חזקים מאוד כשעשיתי פיפי כמו כן כאבי בטן. הייתי במוקד עשו בדיקת שתן שיצאה חיובית לכדוריות לבנות, אדומות, חלבון וניטריט ( מה זה ניטריט?) כמו כן עשו תרבית הרופא אמר שיש לי דלקת רשם אנטיביוטיקה אופלודקס וסדורל. היום המצב הרבה יותר טוב למעט עדיין כאבי בטן ומידי פעם צריבה תוצאות התרבית הגיעו היום והיא שלילית, איך זה הגיוני? להפסיק לקחת את האנטיביוטיקה? תודה

10/08/2014 | 13:36 | מאת: אפרת

אם עשית את התרבית בזמן שלקחת אנטיביוטיקה אז ודאי שזה ייצא שלילי, כשתסיימי את הטיפול של הרופא אם עדיין יהיו כאבים ותהיי נקייה מאנטיביוטיקה לפחות שבוע תעשי שוב תרבית, אם זה יוצא חיובי אז גם סוג החיידק נבדק ולאיזה אנטיביוטיקה החיידק שלך רגיש ואז ודאי תקבלי טיפול מדיוק אפשר גם לטפל באופו טבעי אם זה לא ממש חזק הרבה מים, חמוציות, פטרוזליה, שום, פרוביוטיקה , הירגעות

מנהל פורום רפואת משפחה