בית השחי לאחר גילוח

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

04/08/2014 | 05:33 | מאת: אנונימית

אני מגלחת בבית שחי באופן קבוע כיוון שאין לי אפשרות לשעווה. אך כעת נוצרו לי פצעים באיזור, וקשה לי להזיז את היד שכן נוצר שפשוף בין הפצע לעור. יש לך הצעה למשחה שניתן לקנות ללא מרשם בסופר פארם שתמתן את הכאבים ואף תמנע מהיווצרות הפצעים הללו בעתיד? בתודה רבה :)

10/08/2014 | 18:21 | מאת: קרן

תנסי משחת החתלה של תינוקות אבל ממש נקודתי או קלמין באופן כללי עדיף לא לשים דברים שיסתמו את הבלוטות שם אל תשימי דאודארנט רגיל אלא סודה לשתייה וזה בטוח יפתור לך את הבעיה

מנהל פורום רפואת משפחה