צריבה בבטן בצד ימין

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

26/07/2014 | 22:30 | מאת: הדר

שלום לך בתקופה האחרונה אני מרגישה צריבה בבטן בצד ימין. במבט חיצוני על הבטן לא ניתן לראות אדמומיות או סימנים לצריבה. הצריבה עוברת רק לאחר שאני שותה מיים. וחוזרת אחרי כמה זמן. מה הגורם לצריבה? והאם אני צריכה ללכת ולהיבדק? שבוע טוב הדר

10/08/2014 | 18:33 | מאת: קרן

יכול להיות שיש לך רפלוקס מהקיבה , רופא אף אוזן גרון יכול לאבחן ולתת כדורים מתאימים שמונעים חומצתיות וחזרתיות עודף משקל גם גורם ולפעמיים גם הימצאות חיידק הליקובקטר תעשי גוגל על רפלוקס ומאלו מזונות להימנע בכל מקרה רצוי להיבדק גם אצל רופא משפחה שיתחקר אותך לגבי תסמינים נוספים אם יש שאולי יצביע על מקורות אחרים

מנהל פורום רפואת משפחה