חיסון נגד שלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

21/07/2014 | 14:00 | מאת: אריק

אני לא יודע אם חליתי באבעבועות רוח. אין לי את מי לשאול. אני בן 65. האם רצוי שאתחסן?

10/08/2014 | 18:44 | מאת: קרן

הפרסומות לחיסון והלחץ שמכניסים את הציבור הם פרסומת אגרסיבית לחברה שהחלה לשווק חיסון כזה הכל עניין מכירתי ואין ממה להילחץ , חיסונים מכילים חומרים מסרטנים וגורמים לבעיות ונזקים אחרים- בדכ לא ניתן להוכיח קשר ישיר כי אף פעם לא מומן כזה מחקר שנערך על כמ הה שנים ואף חברה לא תסכים לממן כזה בקיצור ..תרגע ...ואין מה להתחסן.. ניתן לבצע בדיקות דם להרפס 1 ובדכ אם יש נוגדנים בגוף סימן שחלית בעבר באבעבועות בכל מקרה זה מחלה נדירה ואנשים בסביבה סוציואקונומית נמוכה ובעלי מערכת חיסון חלשה מתפרצת להם התקף של הוירוס

מנהל פורום רפואת משפחה