כאבים ונפיחות ביד ימיןהאם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

01/07/2014 | 21:49 | מאת: אמנון

אני בן 70 וסובל מזה כמה שבועות מכאבי פרקים בכול הגוף, בעבר (לפני יותר משלושים שנה חליתי בדלקת פרקים R.F איך הפעם הכאבים בלתי נסבלים אולם מאתמול בערב יש לי גם כאבים ביד ימין שהתנפחה כולל התנפחות הורידים, האם זה קשור להשפעה של הפרקים (רק ביד ימין) או שישנן סיבות אחרות הכאבים מתחילים מהכתף דרך בית השחי לכיוון הזרוע וכף היד. האם זה מחייב התייחסות מידית או שניתן להמתין עד לביקור אצל ראומטולוג. אשמח להתייחסות.

שלום, נפיחות בכל היד יכולה להיגרם עקב בעיה הכלי דם. זה מחייב בדיקה דחופה. לבריאות

מנהל פורום רפואת משפחה