האם אני צריכה טיפול עם כדורים?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

05/06/2014 | 12:31 | מאת: פיוז קצר

אני בת אדם מאוד רגיש וכל דבר הכי קטן יכול לעצבן אותי.אני מאוד אוהבת לתרום ולפנק את הקרובים אלי ובכלל ,תמיד רוצה לרצות את כל העולם ללא התחשבות ברצונות שלי ,העיקר שהבן האדם העומד מולי יהיה מרוצה.ואני מצפה שאנשים יתנהגו כלפי באותה צורה.כאשר זה לא קורה אני מתאכזבת ,מרגישה מתוסכלת ועצבנית.,ולא מצליחה להשתחרר מהתחושות האלה.בן הזוג שלי אומר שאני צריכה טיפול של כדורים נגד עצבים .אני מתעצבנת שהוא אומר את זה ולא מצליחה לקלוט למה הוא לא יותר רגיש כלפי ולא מבין למה אני מתוסכלת.כל המצב הזה פוגע לי באיכות החיים שלי ואני רוצה לסיים את הפרק הזה ולהתחיל חיים חדשים ללא עצבים.האם קיים טיפול תרופתי לבעיה שלי?מא לעשות ומאיפה להתחיל?

שלום, יש צורך באבחון יותר מדויק לפני ההחלטה לגבי טיפול. יתכן שתהני מטיפול שיחתי -פסיכולוגי . לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה