מחלת הנשיקה ?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

04/06/2014 | 21:20 | מאת: מירון

שלום רב. בן 41. בריא. סובל מזה כמה ימים מתשישות גדולה ודופק חזק (שלא מאפשר לישון ביום). היו לי גם כמה סחרחורות והרגשה של כמעט נרדמתי/איבוד הכרה. הראש לעיתים מרגיש "כבד" ובאופן כללי תחושה של "לא ישנתי יומיים". מעבר לכך אין לי סימפטומים - אין ולא היו חום או גרון כואב. האם זה יכול להיות מונו או שזה לא הכיוון לאור הסימפטומים ? תודה, מירון.

שלום, "מונו" היא מחלת חום ודלקת גרון קשה מהרגיל שיכולה להתבטא בעייפות מרובה, בין היתר. הסימפטומים שתארת שונים- לבירור עייפות יש לפנות לרופא להערכה ולבדיקות. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה