תוסף ברזל- לא קיבלתי תשובה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

30/05/2014 | 21:47 | מאת: תוסף ברזל

שלום רב, מצאו לי בבדיקות הדם בערכים של פריטין את המספר 16. נאמר לי שמדובר בערכים מאוד נמוכים בטווח הנורמה והמליצו על נטילת תוסף ברזל. רכשתי תוסף ברזל של אלטמן- פמינה. מתי אמורים לראות שיפור משמעותי? האם עלי לקחת כל החיים את התוסף הנ"ל? (הבנתי שזה נגרם מכורח הדיאטה שערכתי שבמהלכה השלתי 20 ק"ג באופן מבוקר). אודה בבקשה לתשובות מהירות עד כמה שניתן

שלום, אין לי מספיק נתונים לענות על השאלה. טיפול בחוסר ברזל צריך להיות במינון הנכון ולארוך כ4-6 חודשים. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה