חולשה בשריר הרגל

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

30/05/2014 | 08:40 | מאת: שייקה

בן 76 אבל בריא. לפני יומיים חשתי כאבים (לא כל כך חזקים) קצת מעל הלחי השמאלית של הישבן והיתה לי הרגשה שהכאב קצת זולג לרגל השמאלית. היום אני מרגיש חולשה בשריר שבין הישבן לברך של הרגל השמאלית שממש מקשה לי עמידה על רגל שמאל (היא נוטה להתקפל) או הרמת הרגל כאשר אני יושב על כסא. השריר מתחת לברך נראה לי בסדר. כמו כן יש הרגשה קלה מאד של הרדמות הרגל השמאלית בין הישבן לברך. אני עכשיו בשליחות בסין עד 15 ליוני וכמובן שזה מדאיג. אבקש חוות דעת. תודה.

שלום, כנראה שיש בעיה עצבית , שמתבטאת בכאב ובחולשת שריר. יתכן שמקורה בגב. כדאי להבדק. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה