אנמיה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

27/05/2014 | 21:43 | מאת: יוליה

שלום, אמי בת 50, בריאה ללא תרופות. בבדיקות דם אחרונות יומיים אחרי סיום ווסת- המוגלובין 9.5, המטוקריט 31.1, MCHC 30.5, MCH 23.9, MCV 78, RBC 3.97, טסיות 492. ברזל 32. היא סבלה מאנמיה מדי פעם לפני כמה שנים אבל לא הגיעה לערכים כל כך נמוכים. היא תעשה בדיקת דם סמוי לראשונה בחייה וגם קולונוסקופיה. התורים לקולונוסקופיה הם רק לעוד כמה חודשים, האם יש מקום להילחץ? יש לה ווסת חזקה, האם גם זה יכול להיות הגורם לאנמיה? בדיקות אחרונות לפני 10 חודשים היה תקין. תודה רבה!

שלום, יתכן מאד שהסיבה לאנמיה היא דמם מהרחם, למשל עקב שרירן. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה