בת ים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

26/05/2014 | 00:04 | מאת: סיון מ

אני בהריון שבוע 14 יש לי כבר שבועים כאבים חזקים בגב תחתון בצד ימין בלבד וזה מגביל אותי להרים רגל או לקום משכיבה לישיבה מרוב כאב הייתי מספר פעמים אצל רופאים ואורטופד וכולם אומרים שהכל בסדר ולפי בדיקות דם לא מראה דלקתי מה עליי לעשות ולאיזה רופא לפנות כי בנתיים אני עדיין סובלת מכאבים שלא עובר במשך שבועים , ויש לציין שאני גם מצוננת ועם שיעול חזק וליחה שמלווה אותי הרבה זמן והרופא. לא נותן כלום חוץ ממיי מלח לאף השמח לתשובה

שלום, כדאי להיעזר בתרגילים לחיזוק שרירי גב, אפשר בעזרת פיזיותרפיה. לבריאות

מנהל פורום רפואת משפחה