מחלת הנשיקה?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

25/05/2014 | 12:12 | מאת: מיה

שלום. אני בת 38. סובלת מעייפות מוגברת בשבועיים האחרונים. בבדיקות דם tsh 0.43 0 הנורמה 0.5, t3 t4 תקינים. ebna igg neg. vca igm neg.vca igg pos. שאר הבדיקות תקינות. היו לי כאבי גרון לפני חודשיים אך כרגע יש חולשה קיצונית ופריחה שמופיעה מדי פעם במקומות שונים בגוף ומיד נעלמת. שאלתי היא האם מדובר במחלת הנשיקה?

01/06/2014 | 18:53 | מאת: חיים

היי אני גם סובל מעייפות למרות שאני ישן טוב בלילה אני קם בבוקר והכל בסדר,אחרי שעתיים אני מרגיש שוב עייף ודאון כזה... אני לא יודע למה לשייך את זה... אך לאחרונה אני נתקל בתופעה הזאת אצל הרבה אנשים... הגעתי לכמה מסקנות... 1. לא לאכול בחוץ גם אם זה משהו קטן... 2. להתרחק מחלב ובשר... אין סוף מחלות יש שם. 3. לא להיות קרוב לגורמי קרינה...ואת הפלאפון אפשר לנתק מהחיים האלו. ורק שתדעי...המזון שמאכילים אותנו היום...לא משנה מה...הוא לא הכי בריא ולא משנה מה יגידו לך... הכל פה מרוסס ולא נקי לרוב... המלצה שלי...לאכול כמה שפחות. ואם כבר אוכל..., אז שיהיה מבושל ורצוי ירקות לא חיים...כמה שזה נשמע לא הגיוני...הריסוס וההשקיה היום לא משהו... שום וג'ינג'ר יכולים להועיל... וגם דבש, קצת ביום מכל אחד מאלה ואת מסודרת... אני לא רופא...אבל זה מה שלמדתי מעצמי... בהצלחה ושה' יעזור לך. אמן.

מנהל פורום רפואת משפחה