חום של פעוט בגלל שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

18/05/2014 | 02:03 | מאת: ערן

שלום, האחיין שלי בן שנה וחצי ועלה לו החום, הרופאה אמרה שזה בגלל שהוא מוציא שיניים - האם החום מדבק כמו חום שנובע מצינון? (אם מדבק אז רק ילדים או עלול להדביק גם מבוגרים?)

18/05/2014 | 19:00 | מאת: מורן

אני מנהלת במעונות יום כמיטב ידיעתי חום זה לא דבר שמדבק אלא אם כן הוא נובע מדלקת מסויימת כמו:גרון וכו אם הרופאה בדקה את הילד וראתה שאין שום דלקת והחניכים מראות סימן של בשלות,אדמוניות או נפיחות ייתכן שהחום קשור לשיניים

20/05/2014 | 01:55 | מאת: ערן

ואין שום בעיה זה דבר ידוע ומובן. השאלה האם יש הבדל בין חום משיניים לחום שנובע מצינון? עם כל הכבוד לתשובתך ותודה שהגבת, אני מעדיף ללתשובה מד"ר כוכבי.

מנהל פורום רפואת משפחה