הרגשת כבדות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

16/05/2014 | 17:32 | מאת: נסלי

אני בת 27 חצי שנה אם לתינוקת בת חצי שנה בשבועיים האחרונים אני עייפה והרגשה כללית כזאת לא טובה אפילו מגעילה כואב לי הראש ומידי פעם יש הרגשה כזאת כמו שיורד החשמל ממש נפילה כזאת בהרגשה אני כבר תקופה במצב מסובך ולחוץ מאוד עם בעלי הייתי אצל רופא המשפחה והרופא נתן לי ואבן לחרדות והרגעת מתחים בזמן שהכדור משפיע אז זה בסדר אבל כשפגה ההשפעה הכל חוזר עשיתי בדיקות דם לפני שלושה חודשים ואני ממש כבר לא יודעת מה לעשות אני נלחצת מזה מאוד מה יכול להיות??

שלום, אם הבדיקות תקינות, בהחלט יתכן שזו תגובה לסטרס: חרדה, דכאון. לטפל בהקדם. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה