CPR מעל הנורמה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

15/05/2014 | 17:13 | מאת: דיליה

נשלחתי לבדיקות דם, לאחר שהתלוננתי על חולשה כללית וכאבים כרוניים. בת 67. הבדיקות חזרו עם תוצאות טובות, מלבד CPR ברמה של 11, כאשר הרציו הוא 0-5. לא זכורה לי בדיקה כזו בעבר, לפחות לא בעשור האחרון, ועד לתור אצל הרופאה בעוד 1כ-10 ימים רציתי לדעת: א. מה לדעתך היא מחפשת ו-ב. על מה עלולה התוצאה להצביע או להתריע. תודה מראש.

שלום, כדאי לשאול את הרופאה מה היא מחפשת. CRP עולה במצבים בהם המערכת החיסונית מגיבה: דלקת בגוף למשל. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה