אימובאן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

09/05/2014 | 11:35 | מאת: אלי

שלום, קיבלתי מהרופא טבליות של אימובאן(זופיקלון) 7.5 מ"ג. רציתי לשאול 2 דברים: א)האם אפשר לקחת אותם פעם ב.. כשאני מרגיש שיהיה לי קושי לישון בגלל לחץ או משהו דומה? בצורה דומה לכדורי אקמול למשל(מבחינת הטיפול הנקודתי). 2)האם ניתן לחצות את הכדורים ולנסות להשתמש תחילה בחצי כדור לבחון את השפעתו ואם לא יעזור אז לעבור לכדור שלם? תודה!

שלום, בעקרון כן. כדאי להשתמש כמה שפחות, כי ממכר. אני לא בטוחה לגבי אפשרות חצייה. כדאי לבדוק בעלון לצרכן.

מנהל פורום רפואת משפחה