מצב קשה- ריאות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

21/04/2014 | 22:55 | מאת: עדי

היי, אני בת 16 וחצי, ואני כבר חצי שנה מרגישה קושי כבד בנשימה, חצי שנה שאני לא הולכת לבית ספר בגלל זה, ולפני כמה חודשים הייתי פעמיים מאושפזת עקב דלקת ריאות, והקושי בנשימה לא עבר מאז, ההפך, הוא רק מחמיר.. לאחרונה הייתי אצל כמה רופאים, עשיתי בדיקות דם, צילום חזה, וסיטי ריאות ולא ראו כלום. חשוב לי לציין גם שיש לי מד סיטורציה בבית והסיטורציה והדופק תקינים. וחשוב לי לציין שאני לא נמצאת בשום מצבי לחץ או חרדה שגם זו סיבה לקושי בנשימה. אז זה לא האפשרות הזאת. השאלה שלי היא מה עוד יכול לגרום לקושי בנשימה? אם זה לא דלקת ריאות ולא חרדה? תודה.

שלום, קושי בנשימה יכול לנבוע מבעיה בריאות או בלב. מאחר ואין בעיה בסטורציה וכל הבדיקות שעשית תקינות (האם בוצע אקו לב?), יתכן שהסיבה נפשית. לבריאות.

23/04/2014 | 22:46 | מאת: עדי

אני מרגישה בנוסף גם מן קפיצות כאלה בלב, זאת אומרת הוא יכול להיות לדפוק בסדר גמור ואז פתאום יש דפיקת לב חזקה מאוד וזה קצת כואב ומבהיל.. עשיתי אקו לב והכל תקין..

מנהל פורום רפואת משפחה