אשקלון

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

17/04/2014 | 09:45 | מאת: נאדיה

אני סובלת מסכרכורת וקצב לב מהיר,אני בת 24 התעוררתי באמצע הלילה עם דופק לב מהיר וסכרכורת וחום נסיתי כל הלילה להרגע לשתות מים ולאוכל משהוא על מנת שהמצב ישתפר אבל זה לא עזר הצלחתי לשון אבל עדין בבוקר סבלתי מהסכרכורת ודופק מהיר מדדתי את הדופק בזמן מנוחה והיה בין 117 ל 120 כל תזוזה ממיני מגביר את הדופק הרוש שלי כבד והסכרכורת נוראית מה אני יכולה לעשות ?

שלום, דופק מהיר בזמן חום- נורמלי. השאלה מהי סיבת החום, ולמה כוונתך ב"סחרחורת". בכל מקרה כדאי להבדק. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה