נא עזרתך!

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

13/04/2014 | 09:24 | מאת: דנה

שלום רב,אני בת 32 בבדיקת TSH יצא ערך TSH 0.28 אני בחודש שני להיריון , הערך הזה היה תקין לפני ההיריון בחודש אציין כי כי רמות T3 T4 , תקינות גם בדיקת Anti-TPO ובדיקת Thyroglobulin Ab תקינות , האם הסיבה הינה ההיריון והאם הערך של TSH יחזור ויתאזן עם ההיריון ? האם זה יחזור לנורמה ולא תיגרם יתר פעילות של הבלוטה...?תודה בבקשה עזרתך תודה רבה לך

שלום, הערכים אכן יכולים להשתנות בזמן ההריון ועד כחצי שנה לאחריו. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה