הודעה חשובה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

09/04/2014 | 14:22 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים: נא לא לחזור על שאלות שנשאלו בפורום. מומלץ לעיין בשאלות ובתשובות קודמות של מנהלת הפורום לפני כתיבת הודעות חדשות. בנוסף, נא לא לשאול לשאלות הנוגעות לפענוח בדיקות מעבדה. ניתן לעיין בהסברים על תוצאות בדיקות דם בעמוד זה: http://www.doctors.co.il/bloodtest
19/04/2014 | 14:44 | מאת: אלונה

כבר יותר משבוע לא נכנס לפורום הזה אפ רופא... אני חושבת שזו שערוריה.. זה זלזול חד וחלק של הרופא התורן שיענה על תשובות החולים. אם אתם בחופשה מדוע לא לציין בראש הפורום? אנשיפ יושבים וממתינים לתשובות הרופא.

מנהל פורום רפואת משפחה