ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

07/04/2014 | 11:25 | מאת: אור

שלום, הגובה שלי 161 ובדרך כלל אני שוקלת 48-49 קג. אני 10 חודשים אחרי לידה ומניקה הרבה (ביום ובלילה) וגם שואבת. בחודשיים האחרונים ירדתי למשקל של 47 קג מבלי שהתכוונתי. אני אוכלת רגיל ואפילו יותר. התיאבון טוב. עשיתי בדיקות דם ושתן והכל תקין ב"ה. מה יכולה להיות הסיבה לירידה במשקל? האם יכול להיות קשר להנקה? תודה

שלום, אכן ההנקה גורמת לירידה במשקל . נחשב טסעי ובריא , בהנחה שאת אוכלת מאוזן ונכון. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה