גרד אחרי מקלחת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

28/03/2014 | 15:12 | מאת: טלי

היי, אני כבר שנים נוטלת ריטלין LA בתקופות מבחנים בלבד.. שנה וחצי שלא לקחתי וכעת כני לוקחת כבר 3 שבועות רצוף.. בשבועיים האחרונים שמתי לב לפתע אחרי מקלחת בגירוד בגוף הגוף שמפסיק אחרי 5 דקות אבל 5 דקות של גירוד נוראי. האם להיוועץ עם הרופא? האם יש לי מה לדאוג? כדי לציין שזה קורה רק אחרי מקלחת ולא שיניתי את הסבון, שמפו ומרכך.

שלום לך, יתכן שאין קשר לטיפול התרופתי. כדאי להתיעץ עם הרופא. לבצע בדיקת דם. (תאים אדומים גבוהים, תאי אלרגיה). לבריאות.

29/03/2014 | 19:38 | מאת: טלי

תודה על התגובה, יש לציין שאני עושה כל חצי שנה בדיקות כלליות ובנוסף הגדר החל רק לפני כחודש שחזרתי לקחת ריטלין למען המבחן ובאופן עוקב(יש להוסיף שבתקופות מבחנים עברו הייתי לוקחת יומיים-שלושה לפני המבחן בלבד ומעולם לא לקחתי לאורך זמן כה ארוך) עדין אין קשר לריטלין?

מנהל פורום רפואת משפחה