אנמיה וטיפול תרופותי

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

27/03/2014 | 13:23 | מאת: מור

שלום, יש לי אנמיה מזה 6 שנים בעיקר בגלל הווסת. התחלתי להשתמש בגלולות, אבל לא לקחתי ברזל בצורה עקבית. היום אני מרגישה חלשה מאוד וסחרחורות, רמת ה HB היא 10.9, רמת הצליאק היא 2.8 . רציתי לשאול על הסיכון והיתרון של לקיחת ברזל דרך הווריד. תודה

שלום לך, יש סיכון לתגובה לארגית, לכן הטיפול נעשה במערכת רפואית תומכת ורק לאחר הזרקת נסיון. היתרון במעבר מהיר לוריד של כמויות ברזל גבוהות, תוך עקיפת מערכת העיכול ובעיות ספיגה. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה