ירושלים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

26/03/2014 | 14:19 | מאת: יוני

בתי חולה בדלקת פרקים ראומטויד ארטריטיס. היא אמורה להתחיל אנברל תרופה ביולוגית. הרופאה שלחה לעשות צילום חזה. בצילום נכתב אין תסנין ברקמת שתי הראות. ציור ריאתי מוגבר במקצת בבסיס ריאה ימנית. צל הלב אינו מוגדל. מודאגת מאוד עד לביקור אצל הרופאה . אשמח לקבל תגובה.

26/03/2014 | 16:41 | מאת: מוטי

תכתבי את המייל שלך ואכוון אותך לטיפול מדהים בדלקת פרקים לפני שבתך מתחילה טיפול באיברל שהוא כרוך בתופעות לוואי ואין ממנו חזרה לכל החיים.

26/03/2014 | 18:06 | מאת: יוני

שלום ד"ר! בקשת מייל. עוד רציתי לעדכן שיש לבתי בעיה בבלוטת התריס אך היא מאוזנת. לפני טיפול באיברל אני חוששת אך היא לא מרגישה טוב חלשה מאוד. תודה יוני

מנהל פורום רפואת משפחה