כאבי שרירים ותרופה נגד כולסטרול

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

26/03/2014 | 00:52 | מאת: אתי

יש לי כאבי רגליים בעיקר בשוקיים בחודשים האחרונים, המליצו לי על Q10 כתוספת, אבל הכאבים עדיין נמשכים. שאלתי היא, אם אני לוקחת את ה-Q10 אני חייבת לקח את התרופה לכולסטרול? הבנתי גם שיש תרופה נוספת שמטרתה להילחם בכאבי השרירים ברגליים והתוסף הוא מגנזיום, שוב אותה שאלה, עם או בלי התרופה לכולסטרול?

26/03/2014 | 02:12 | מאת: מוטי

לא לא תוספת ולא כלום את מתחילה לשלם את המחיר של שימוש בסטטינים אלה הם תופעות הלוואי ומרגע שהם הופיעו הם רק ילכו ויחמירו עם הזמן. את תגיעי למצב שלא תוכלי להרים כוס מים או להזיז את היד. התרופה לכולסטרול היא סטטינים רק להבהרה. תלכי לרופא ותפסיקי את התרופה.

מנהל פורום רפואת משפחה