ירידה לא ברורה במשקל

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

20/03/2014 | 16:29 | מאת: meee

שלום רב, בחודש נובמבר סבלתי מבחילות והקאות ובעקבות כך הייתה ירידה קלה במשקל. מאז אני מרגישה כי המשכתי לרדת במשקל- ירדתי מ-49.5 ל-45.2 הצואה שלי מאד רכה עם כמו גרגירי סומסום לבנים/חומים מאז... אתמול הופנתי ע"י רופאת משפחה לצילום חזה (לא הבנתי איך זה קשור לירידה במשקל), כמו כן לבדיקת נשיפה ובדיקות דם- אבצע הכל שבוע הבא. בבדיקה היא ראתה כי הדופק שלי מהיר אני מפחדת להמשיך לרדת במשקל ולהגיע לתת משקל (הגובה שלי 1.54 ). מאילו סיבות זה יכול לנבוע ? אני מפחדת לחשוב על הגרוע מכל

שלום, אין לי נתונים חשובים הקשורים לגילך ומצבך הרפואי. הרופא מתייחס ושולח אותך לבירור, כמקובל. דופק מהיר וירידה במשקל יכולים להתאים לבעיה בבלוטת התריס, למשל. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה