דימום מהאף

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

14/03/2014 | 11:01 | מאת: שולה

אימי בת 85, מקבלת תרופות מזה שנים ללחץ דם ודילול דם, מאז כ-3 שבועות יש לה מידי פעם דימום חזק מהאף , שמנו לה קרח כדי לעצור את הדם, לקחנו אותה לאאג ,כי אמרו לנו שאולי צריך לעשות צריבה, אך בבדיקה נאמר לנו שהכל בסדר ונתנו לה כדורים. ועדיין יש לה דימום, מה יכולה להיות הסיבה לזה? ומה אפשר לעשות?

שלום. יתכן שיש בעיה בדרישה, אולי עקב תרופה כמו אספירין שכדאי להתיעץ עם הרופא לגבי הפסקה זמנית. חשוב גם לודא שלחץ דמה מאוזן. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה