כאב בחזה וגרפסים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

06/03/2014 | 23:02 | מאת: א

כבר מזה 3 חודשים אני מרגישה שיש לי בעיה בריאות, שיעול "מגרד" בדרכי הנשימה וכמעט כל יום מופיע כאב חד בחזה (וקצת בגב) ואחריו גרפסים, כאילו חייבת להוציא אוויר כדי שהכאב ייפסק. אחרי עיכובים רבים עם הרופא מופנית לצילום ריאות ומומחה ריאות, אך הכאבים והשיעול רק מחמירים (תחושה שכמה שלא אשתעל-הגרון לא "נקי") ויש עוד זמן רב עד שהתור יגיע. אשמח לשמוע כיוון למה שזה יכול להיות תודה

שלום, כדאי לבדוק ע"י אא"ג וגסטרואנטרולוג בכיוון של רפלוקס . לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה