תחושת לא נוחה בחזה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

20/02/2014 | 14:26 | מאת: ש.

שלום רב אני בת 45 ובשבועות האחרונים יש לי תחושה של אי נוחות/מועקה בחזה זוהי תחושה של בליעת ביס שלא נלעס כראוי לכן "נתקע" בדרך... כאשר מתווסף אליה כאב מציק באזור הריאות ובית החזה.. עלי לציין שזה מופיע מידי פעם(בערך פעמיים בשבוע) נסיתי להבין אם זה אכן קשור לאוכל אבל התופעה מגיעה ללא קשר אם אכלתי או לא האם זה מראה על בעיה מסוימת? תודה

שלום, מקורות אפשריים: צלעות ושרירי בית החזה, קיבה וושט, חרדה. כדאי לבדוק. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה