שיעול כרוני

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

15/02/2014 | 20:56 | מאת: אלי

שלום, אני משתעל כבר חודש וחצי, זה לא שיעול ממושך אלא שיעול\שתי שיעולים וזה עובר ומגיע כל 10-5 דקות. כשאני קם בבוקר מהשינה, חצי שעה ואפילו קצת יותר אין לי בכלל שיעול. בלילה אני ישן ולא משתעל. לפני כחודש הלכתי לרופא משפחה והוא אמר שיש לי ברונכיט ונתן לי אנטיביוטיקה ל10 ימים. סיימתי את האנטיביוטיקה והשיעול המשיך אז הלכתי לרופא שוב והוא אמר שהברונכיט עבר, שלח אותי לצילום ריאות ונתן לי כדורים מוציאי ליחה (ואולי גם נגד שיעול- אני לא יודע) שנקרא "מווקס" לקחתי כבר 4 כדורים כאלה ואין שום שיפור. אני כבר ממש מתחיל לחשוש ממחלה מפחידה, האם יש טעם לחששות האלה? (בשיעול יוצא לי לפעמים ליחה- בלי דם) או שאפשר להיות רגוע?

15/02/2014 | 21:02 | מאת: אלי

שחכתי להוסיף שכבר 3 שנים לפעמים יש לי לעיתים קרובות כאבים כמעין צביטות ליד הלב ואמצע החזה- הרופא אמר שזה שריר ונתן לי ג'ל להקלה בכאבי שרירים- לא עזר (אולי כי במקום להשתמש בזה למשך שבוע השתמשתי בג'ל רק 3 ימים?). (עשיתי את כל הבדיקות של הלב והכל תקין) אבל עם הכאבים האלה שגם היום קורים ועם השיעול שלא עובר זה מה שגורם לי להלחץ.. (אני בן 26) תודה מראש

מנהל פורום רפואת משפחה