antinuclear ab adults גבוה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

10/02/2014 | 17:47 | מאת: אייר

קבלתי תוצאת בדיקה antinuclear ab adults =11.2 ,האם יש סבה לדאגה? נשלחתי להרבה בדיקות דם,גילי 62.לאיזה סוג רופא עלי לפנות להמשך טיפול? (שלחה אותי ראומטולוגית לבדיקה זו) תודה

שלום, לכל מעבדה ערכים שונים. בד"כ מתקבלת תוצאה לנוגדנים אלה בערך שהוא שבר (1:20 , 1:40: 1:160 וכו') כך שאני לא יכולה לפרש את התוצאה שקבלת. עלייה בנוגדנים-נגד-גרעין אלה, יחד עם הרבה קריטריונים נוספים, יכולה להעיד על מחלות כגון זאבת. את צריכה לחזור לרופא המשפחה , כדי שיחליט אם יש מקום להחזיר ליעוץ אצל הראומטולוגית. לבריאות

מנהל פורום רפואת משפחה