תביעה משפטית

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

09/02/2014 | 05:48 | מאת: אמציה

שלום דר לפני שנה ביום קיץ חמים הלכתי לרופא משפחה עם חיוך גדול לבקש אישור לחדר כושר...;)) הרופא הטובה והקפדנית עשתה לי כמה בדיקות ובדקה לי את הלב לפתע היא נשתה פרצוף מוזר ומפחיד וישר שלחה אותי לאקו לב מאון לאון מבדיקה לבדיקה ומפענוח לפענוח נמצא לי בעיה באחד במסתמי הלב ברמה של או טו טו אני בחדר ניתוחים... כול השמחת חיים שלי נעלמה האיכות חיים שלי נהרסה חזרתי מטיול חלומות מתאילנד עקב חרדות בקיצור נהפכתי לאדם חרדתי ..;((( האם אני יכול לתבוע את רופאת המשפחה?? תודה אמציה

שלום, ברצינות? אני חשבתי שמגיע לה זר פרחים ענק לחג האהבה המתקרב. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה