אוגמנטין

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

02/02/2014 | 02:16 | מאת: עדי

שלום, אני מתקשה לבלוע כדורים. מקבל כעת אוגמנטין. בכדי להצליח לקחת את התרופה אני ממיסה את הכדור במעט מים רותחים, הוא נמס תוך מספר דקות ואני שותה את המים עם תמיסת הכדור לאחר מספר דקות (כאשר המים מתקררים מעט). האם ההמסה פוגעת ביעילות הכדור ? תודה מראש, עדי

02/02/2014 | 05:24 | מאת: מוטי

בוודאי שזה פוגם. תתאמני על בלעה של פרורי לחם וכך תוכלי לבלוע גם כדורים. המסה בפני עצמה עשוייה לפגום בחומר הפעיל. וגם מים חמים. כך ששני כגורמים עשויים לפגום.

02/02/2014 | 09:24 | מאת: עדי

תודה מוטי. ניסיתי לבלוע כדורים קטנים בהרבה ללא הצלחה. אוגמנטין גדול מאוד ולכן הסיכוי שאצליח איתו שואף לאפס. לפני מספר חודשים כבר לקחתי בצורה הזו של ההמסה דוקסילין ורפפן והבראתי בעזרתן כך שלפחות על חלק מהאנטיביוטיקות זה כנראה לא משפיע לרעה. מקווה שגם לא על האוגמנטין.

מנהל פורום רפואת משפחה