בלוטות מתחת ללסת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

26/01/2014 | 18:41 | מאת: מורן

שלום רב ד"ר אני כבר שבוע סובלת מכאבים באוזן בגרון שמקרינים גם לשיניים אתמול הבחנתי בגולה קטנה וקשה מתחת ללסת הרופא משפחה אומר שהכל בסדר אבל עדיין עם כאבים.. האם ללכת לרופא א.א.ג או לחכות? יש לציין אני סובלת מדלקת חניכיים האם יתכן שהכאבים הם תוצאה של הדלקת ? אני ממש סובלת שבוע שום דבר לא עוזר מה אני יכולה לעשות? בברכה מורן

שלום, כדאי לחזור לרופא . אולי מדובר בדלקת גרון או שניים ואולי דרוש משטח גרון וטיפול אנטיביוטי. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה