כאבים בצד ימין באזור הכליות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

23/01/2014 | 11:26 | מאת: מאיה

לפני שבוע השתחררתי מאישפוז שני שקשור באבנים בכיס המרה .לגבי הכיס מרה זה ידוע שצריכה לעבור ניתוח שיקבע למועד של חודשיים שלושה , התחלתי לעשות שייויים בהרגלי האכילה - וויתור על בשר והימנעות ממאכלים עתירי שומן ,מזה שלושה ימים יש לי גלי כאב שבאים והולכים בצד ימין לכיון הגב באזור הכליות , הכאב הוא כאב דקירה שבא והולך בגלים שמופיעים ונעלמים גם במהלך הלילה וגם במהלך היום .ממה הכאב נובע ומה אפשא לעשות בנידון ? אשמח לקבל תשובה

שלום, כדאי לבדוק אם הודגמו הכליות בUS באשפוז ואם היו אבנים, לבדוק שתן . אם זה לא כליות- אולי אורטופדי? לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה