זוסטר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

20/01/2014 | 22:43 | מאת: רחלוש

שלום. אני בת 60 לפני חודש התחילו כאבים בחגורת הגב עד לשד .כשהופיעו הפצעים הבנו שזה זוסטר. כעת לאחר חודש הפצעים כמעט נעלמו אני לוקחת אנציקלו- וי 400 פעמיים ביום[ במקום 4 שהרופא אמר לא מסוגלת 4 ביום] הכאבים ממשיכים ואני ישנה רק עם אופטלגין. שאלתי האם לקחת בכוח 4 ביום או להמשיך 2 ויותר זמן[כמה זמן עוד לקחת? מתי יעברו הכאבים? והאם יש עוד משהו שאני יכולה לקחת או לעשות? תודה רבה רחלוש

שלום, אני לא מבינה למה את מקבלת טיפול נגד הוירוס לאחר חודש! בשלב הזה הטיפול לא יועיל- אבל יש תרופות נגד כאב ממקור עצבי שיכולות לעזור. בכל מקרה, יש לקחת את התרופות לפי המינון שנקבע, אחרת אינן יעילות, ובמקרה שאי אפשר, לדווח לרופא מיד, ואז אפשר להחליפן. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה