שיעול

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

18/01/2014 | 21:15 | מאת: טל

שלום, אני בת 19, בריאה בד"כ, ולפני חודש וגם השבוע קיבלתי מן צינון/שפעת: שיעולים חזקים מאוד, כיח, נזלת וכ'ו. בפעם הראשונה זה לווה גם בטמפרטורת גוף נמוכה, הפעם טמפ' ממוצעת. מה הסבירות שאחלה בדבר כזה חודש אחרי חודש? האם זה הגיוני? האם זה מעיד על מערכת חיסונית חלשה ויש צורך לעשות בדיקות? והאם יש קשר לזה שכל השנים עשיתי חיסון נגד שפעת והשנה בפעם הראשונה לא? תודה רבה!

שלום, בעונה כזו יש הרבה וירוסים ויתכן שאת חשופה יותר למחלות עקב עבודה במקום סגור ועם קבוצות גיל שיש בהן יותר תחלואה. וכמובן- חשוב להתחסן כל שנה! לבריאות

מנהל פורום רפואת משפחה