גרד בכפות הידיים והרגליים במצבים משתנים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

15/01/2014 | 21:58 | מאת: רעות

שלום, אני רעות, בת 28, ולאחרונה התחילה אצלי תופעה לא ממש מובנת של גירוד מטריד מאוד ברגליים בעיקר, ולעיתים זה גם בידיים. זה קורה לפעמים אחרי מקלחת, אך ברוב הפעמים זה מתחיל כאשר אני הולכת, או אחרי הליכה. לא היו לי תופעות כאלו בעבר. האם יכול להיות קשר לזה שהייתי באשפוז וטופלתי באנטיביוטיקות חזקות לוריד במשך שבוע? זה קצת מטריד אותי והגרד גובל בהרגשה של שריפה. תודה רבה... ולילה טוב:) רעות.

שלום, לא ברור מתי היה הטיפול ,אם התופעה התחילה בזמן הטיפול ואם יש סימנים בעור כגון פריחה. אם זה נמשך, זה דורש בירור ע"י בדיקות דם. לבריאות,

מנהל פורום רפואת משפחה