גמופתיה חד שבטית

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

13/01/2014 | 08:25 | מאת: אני

ד"ר כוכבי שלום, בהמשך לשאלתי מה 29.12.13 , ראשית, תודה על תשובתך. אבהיר כי מדובר באמי , בת 73, פעם בשנה עושה בדיקות דם ומזה שנים, תוצאת בדיקת שקיעת הדם יוצאת גבוהה. הפעם הרופא המשיך לברר...ESR התקבל ערך של 61.0 mm (כשהערכים התקינים מופיעים כ 0.0 - 30.0 ). בהמשך בירור שנתן הרופא המרכיבים הגבוהים הם : lgM 622mg/dl כשהערכים התקינים הם 40-230. C-REACTIVE PROTEIN 6.52MG/L כשהערכים התקינם הם 0-5. (ערכי בדיקת lgG וlgA תקינים).כן התגלה חסר בויטמין D ובחומצה פולית. אשמח לדעתך המקצועית, תודה מראש , אני

17/01/2014 | 19:31 | מאת: אני

ד"ר שלום, מקפיצה פעם נוספת את שאלתי ,אשמח לתשובתך... תודה רבה מראש,

מנהל פורום רפואת משפחה