שיעול בן חודשיים - שלושה... ותופעות נלוות, עצה?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

07/01/2014 | 10:35 | מאת: יוסי

שלום, הנני משתעל זמן רב, עם ליחה צבעונית עם גושים. טופלתי באנטי' , צילום ריאות, בדיקת אאג שלא גילו כלום. סירופים דוחי שיעול ובסוף סטרואידים. כלום לא עזר. הלכתי למאבחן אלטרנטיבי שאמר שזה סטרס ונתן טיפות הומאופתיות שגם לא עזרו. השיעול בעינו. בשבועיים האחרונים היו מעט כאבי סינוסים שחלפו אבל החלה תופעה של אוזניים סתומות שקשה לשחרר, אבל אין כאבים. והשיעול עם הליחה הירוקה כל הזמן ברקע. יש לי תור לבדיקת ריאות ורופא ריאות , אבל מה עוד נותר לעשות? לבקש אנט' כי אולי זה דלקת בסינונסים? אין כאבים. רק מעצבן לאלללה... ומדאיג שזה יחמיר. אשמח לכל עצה. ניסיתי קצת סירופ של טננבלוט שאולי עוזר אבל אני כבר לא יודע במה לבטוח כי ניסיתי כל כך הרבה דברים.

08/01/2014 | 18:03 | מאת: ענת

תכנס לגוגל ותחפש - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור זה האתר של המטפל. אין שם מידע כתוב על טיפול בשיעול אך יש לו טיפול מציל תרתי משמע. בהצלחה ענת

מנהל פורום רפואת משפחה