וירוס או משהוא אחר?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

06/01/2014 | 12:28 | מאת: עליס

אתמול בערב התחלתי להרגיש בהדרגה כאבים בגוף וחולשה, סבלתי מקור נוראי למרות שהייתי לבושה טוב ונשמתי בכבדות, בהדרגה גם החום התחיל לעלות עד שהגיע ל-38.8 מעלות בשיא, כמו כן מספר פעמים במהלך הלילה היו לי הקאות חוזרות, כעת ההרגשה הכלליט מעט טובה יותר, החום ירד מתחת ל-38 וגם החולשה פחתה אך הגוף עדיין כואב, האים זה יכול להיות וירוס 24 שעות או משהוא אחר? האם מותר לי לאכול רגיל או רק דברים מסויימים בכדי לא לפתח עוד הקאות? עד מתי כדאי לנוח בכדי שהמצב לא יחמיר? בתודה מראש.

שלום, כדאי לנוח יום לאחר ירידת החום. להמנע ממוצרי חלב ולשתות הרבה. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה