שואלת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

04/01/2014 | 16:28 | מאת: אי

בת 32, בריאה בדרך כלל. לאחרונה (כחודשיים) נמצאת במתח נפשי עצום וחרדות קשות. לפני כחודש וחצי החלו כאבי בטן ימנית תחתונה. הייתי במיון מספר פעמים ואף נערכו בדיקות במרפאה בקהילה. בדיקות דם מקיפות נערכו ויצאו תקינות. בדיקות שתן תקינות. בדיקה פיזיולוגית תקינה. אולטראסאונד בטן ווגינאלי תקינים. בתקופה זו גם ירדתי במשקל (בסביבות 4 קג אבל אציין שפשוט לא רוצה לצאת מהמיטה ומרגישה מדוכאת ובלחץ וחרדה כל הזמן ובכלל לא רוצה לאכול מכריחה את עצמי ממש וגם לשתות). בשבוע האחרון (לא יודעת אם קשור אני גם בזמן מחזור וגם הוא ממש חלש מהרגיל) ואני מתעוררת בלילה מזיעה - עורף וגב עליון וחזה. לא מזיעה בכל הגוף ולא ברמות של סדינים רטובים רק הגוף ומעט לחות בכרית. ולא מצליחה לחזור לישון. עכשיו מודאגת אפילו יותר. אם ערכתי את כל הבדיקות הנל והן תקינות, יש ממה לחשוש? יש צורך בבדיקות נוספות? יכול להיות שהכל וגם ההזעה = תוצאה של מתח נפשי?

שלום לך, יתכן מאד שהכל או חלק על רקע נפשי- וזה כדאי לטפל בהקדם. במקביל- כדאי לעקוב אחר חום כסיבה להזעה. לבריאות,

מנהל פורום רפואת משפחה