כאבי בטן שילשולים וחום חודש אחרי לידה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

02/01/2014 | 23:53 | מאת: אילנה

שלום ברצוני לברר, כלתי חודש לאחר הלידה אושפזה עקב חום שילשולים כאבי בטן וחוסר תאבון, היא מקבלת סוג של אנטיביוטיקה אחרי ששוחררה לאחר 3 ימי אישפוז, שבוע לאחר מכן שוב אותם הסימנים ושוב אושפזה כשהיא מחוברת לאנטיביוטיקה, מאחר והיא חיה בחול ואינני סומכת על הרפואה שם , אבקש לקבל מה הסיבות שיכולות להיות למצב זה? והאם זה מסוכן יותר ביגלל שזה אחרי לידה, אני מאוד מודאגת. תודה

שלום, נשמע כמו זיהום. יתכן שקבלה אותו בלידה בבית החולים? (איני יודעת כמה זמן שהתה שם). אני מניחה שנלקחו תרביות וטופלה בהתאם. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה