מחלת הנשיקה.

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

31/12/2013 | 21:57 | מאת: אסף

שלום רב. אני בן 20 אשר משרת בשירות סדיר בצהל לאחרונה התחילו לי כאבי ראש חזקים,ומיום שבת הגרון שלי התנפח מאוד למצב שאני לא יכול לבלוע אוכל או מים ואפילו לא מצליח להירדם בלילות הלכתי לאף אוזן גרון והוא נתן לי אנטיביוטיקה[אוגמנטין] וגם מספר בדיקות דם בבדיקות הדם יצאו הרבה תוצאות שליליות: C.R.P : 1 [מקסימום נורמה 0.5] Lymphocytes # - 6.44 [מקס נורמה 4.8] Lymphocytes % - 48.8 [מקס 43] Monocytes # - 1.41 [ מקס1.1] Neutrophils % - 38.8 [ מינימום נורמה 40] AST (GOT) - 76 [מקסימום נורמה 37] על פי כל הבדיקות שערכתי באינטרנט הבנתי שנדבקתי במחלת הנשיקה. מחר האף אוזן גרון צריך לחזור אליי עם "תשובה רשמית" אבל כבר הבנתי את הבעיה. מה אני עושה עכשיו? מה הטיפול? אני לוקח נורופן 3 פעמים ביום וזה עוזר לי לכמה שעות בכאבי הגרון והרראש ואז הכל חוזר אליי שוב יש לציין שאני לא נרדם בלילות,ואף שמנסה לקום בשביל ללכת לשירותים אני נתקף בסחרחורות רציניות] תודה רבה!

שלום, יתכן שנדבקת במחלה וירלית. מחלת הנשיקה זהו שם עממי לשני סוגי וריוסים שרובינו עוברים בגיל צעיר. חשוב: הורדת חום, שתייה מרובה, מנוחה. אין צורך באנטיביוטיקה. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה