התכווצויות קשות בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

30/12/2013 | 23:04 | מאת: ש

שלום, בתי בת 16 סובלת מהתכווצויות חזקות באצבעות כפות הרגליים. התסמינים מופיעים במהלך שחייה בים/בריכה, בקור, בימים אלו הבעיה היא בעיקר במקלחת: לאחר כדקה במקלחת הכאב מתחיל ולא מאפשר המשך הרחצה. הפתרון לאותו רגע הוא גרביים עבות ומחממות (מה שבמקלחת לא מתאפשר). אותה בעיה קיימת גם אצלי. אמא שלה, בת 48. מה הסיבה לכך ומה הפתרון?

שלום, מדובר בתופעה נפוצה . אפשר לנסות מניעתי עם מגנזיום, לאחר התיעצות עם הרופא שלך ושלה. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה