חום קיצוני והזעת יתר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

27/12/2013 | 22:25 | מאת: דורון

שלום, אני בן 17 וחצי וסובל מחום קיצוני והזעת יתר, כבר בערך 3 שנים. בהתחלה זה היה רק בקיץ אבל עכשיו אני סובל גם בחורף. בלימודים לכולם קר ומדליקים מזגן על חימום ואני מת מחום ומתחיל להזיע ביידים מה שגם גורם למבוכה. אני לא סובל מעודף משקל. לגבי הזעה ניסיתי כל מיני משחול וטיפול בחשמל וזה לא עוזר. עשיתי גם בדיקות דם להורמונים וספירת דם והכל תקין- לא יודעים מה הגורם לתופעה. מה עוד אפשר לעשות? אני סובל מזה ממש. תודה רבה מראש.

שלום, לצערי אין לי פתרון לזה. ראיתי בעבר אנשים , בעיקר גברים, שזו תכונה שלהם. יש פתרונות כירורגיים להזעת יתר בבתי שכי או כפות ידיים. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה