KETONES

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

27/12/2013 | 11:17 | מאת: אנונימי

שלום רב, אני בשבוע 7 להריון ואלו תוצאות בדיקות השתן שעשיתי האם הן תקינות? ערך ה - KETONES קצת מדאיג אותי.. תודה רבה. GLUCOSE - U STRIP NORMAL BILIRUBIN- U STRIP NEG KETONES- U STRIP 10 mg/dl SPECIFIC GRAV-U STRI 1.028 PH- U STRIP 6.0 PROTEIN- U STRIP 10 mg/dl UROBILINOGEN-U STRIP NORMAL ERYTHROCYTES-U STRIP NEG NITRITE- U STRIP NEG LEUCOCYTES - U STRIP NEG.

שלום, ללא עלייה בסוכר בשתן- מעיד על חוסר אכילה , בעיקר של פחמימות. המשך הריון בריא.

מנהל פורום רפואת משפחה