איחור במחזור

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

06/12/2013 | 19:59 | מאת: מ

שלום, אני בת 18.5 ויש לי מחזור מגיל 14. בשלוש שנים האחרונות הוא היה סדיר. התגייסתי לפני 4 חודשים ועם זה באו כל ההשלכות של אכילה מאוד לא בריאה בכמויות וגם עליתי 4 קילו. המחזור האחרון שקיבלתי היה בתחילת אוקטובר בערך וגם הוא לא ממש היה מחזור מלבד כמה טיפות אולי יום יומיים. מאז לא קיבלתי ואני תוהה אם ללכת לרופא כבר עכשיו או לתת לזה זמן כי ברור לי שזה השפעות של המצאות בתנאים מאוד לא בריאים . יש לציין שהייתי בתקופה הזאת בקורס מאוד מסיבי בבסיס סגור שהשפיע לי גם מאוד על ההלחץ הנפשי.

שלום, כל הסיבות שציינת הגיוניות , בעיקר הלחץ. אני מניחה שמדובר בתקופה שתסתיים ואז תהיי בתנאים סבירים יותר? ואם לא ישתפר- כדאי להבדק. לבריאות

מנהל פורום רפואת משפחה