בחילות מיגרנות כאבי בטן וחולשה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

30/07/2013 | 23:00 | מאת: סיוון

בזמן האחרון אני סובלת ממיגרנות חזקות בתדירות גבוהה ( על בסיס יום יומי - ישנה עם מיגרנה וקמה עם מיגרנה ) בנוסף כל דבר קטן שאני אוכלת או לא אוכלת גורם לי לבחילה חזקה ( לא עד כדי הקאה ) . בנוסף היום החלו לרעוד לי הידיים והאצבעות לא מקור אלא כמו רעידת שרירים ( מוטב לציין שאני גם סובלת מקור בצורה שבעבר מעולם לא סבלתי כך ) האם אני צריכה להיות מודאגת לגבי הסימפטומים הללו והאם זה מעיד על חוסרים מסויימים בגוף ?

30/07/2013 | 23:41 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

האם את מודאגת? זה בכלל לא מנה מה אני אגיד, זה כבר המצב שלך המצב של מיגרנה או כאב ראש באופן כללי על בסיס יום יומי, זה בהחלט מצב חריג הדורש בירור וטיפול אין לי מושג מהם נתונייך האישיים והבריאותיים, אפילו גיל לא כתבת, לא מה השתנה בחייך לפני השינוי באופי הכאב/ בחילה/ רעד. גשי מחר לרופא שלך

מנהל פורום רפואת משפחה